Promotietips

   Home | Toplijsten | Contact | Sitemap

 
 

Wat is een toplijst?

 
 • Wat is een toplijst?
  Een toplijst (andere woorden: toplist - hitlijst) is in feite een hitparade van websites: de website met de meeste stemmen staat bovenaan.

 • Hoe kan ik mij aansluiten?
  Klik op 'Meld je website' - 'Aanmelden' - 'Add your site' enz... bovenaan in de toplijst. Meestal kunt u zelf uw ID kiezen. In tegenovergesteld geval wordt uw ID u toegestuurd per e-mail.
  Vul alles zo nauwkeurig mogelijk in en na inschrijving krijgt u een code die u op uw website moet plaatsen, meestal met een button. Wilt u geen button maar enkel een tekst, kopieer het overeenstemmend adres en plaats die op uw bladzijde.

 • Hoe werkt een toplijst?
  De stemmen worden geteld per binnenkomende kliks, d.w.z. wanneer een bezoeker op uw site klikt op de stem- of tekstbutton. De kliks (of stemmen) worden geteld en de website met de meeste stemmen staat bovenaan.
  Bij de meeste toplijsten staat bovenaan wanneer de lijst geüpdatet (aangepast)  en gereset (op nul gezet) wordt en hoeveel stemmen er nodig zijn om in de toplijst te verschijnen (meestal 1). Na elke reset begint men weer van nul: alleen de sites met één stem komen in de toplijst. U moet u niet elke keer na een reset inschrijven: op de link klikken is voldoende.
  Soms verschijnt uw website pas na meerdere minuten (soms een halfuur) in de toplijst: na een update worden de nieuwe klikken genoteerd.
  OPGELET: De moderators zijn heer en meester over hun toplijsten: zij kunnen websites weigeren zelfs zonder reden. Als uw website niet verschijnt na enkele dagen, is het dat ze geweigerd werd. Geen nood: er zijn zeer vele toplijsten.

 • Hoe laad ik mijn banner?
  Eerst en vooral neem geen buitenmaatse banner. De courante maten zijn: 88x31 - 234x60 - 468x60.
  Als er staat max. 468x60 pixels moet u geen banner nemen die veel groter is: ofwel stoort dat, ofwel wordt uw banner verkleind (of vergroot) tot de maximum pixels en dat trekt nergens op.
  Uw banner moet reeds op een website gepubliceerd staan. U kunt nooit (of zelden) een banner nemen rechtstreeks van uw harde schijf. Het adres van uw banner is dan altijd: http://www.uwdomein.be/uwmap/uwbanner.gif (of .jpg)
  Als er toch een rood kruisje te zien is, wil dat zeggen dat uw banner niet op een website is gepubliceerd of dat het adres van uw banner niet correct is (voor een webadres moet men onderscheid maken tussen kleine en hoofdletters).

 • Hoe krijg ik veel stemmen om bovenaan te geraken?
  De beste manier is om de button- of tekstlink zo duidelijk mogelijk in uw website te plaatsen zodat uw bezoekers gemakkelijk op de link kunnen klikken vb. op een aparte bladzijde als u reeds bij veel toplijsten bent ingeschreven, ofwel onderaan het menu. Er zijn zoveel mogelijkheden.
  Bij sommige toplijsten mag u zelf maar om de zoveel tijd op uw eigen stemlink klikken.

 • Valsspelers !!!
  Er zijn natuurlijk zo van die mensen die denken dat ze het beter doen dan de rest en installeren verborgen tellers en ander duister materiaal op hun website die om de seconde een stem uitbrengen voor hun eigen website. En dan staan zij natuurlijk hoog op de toplijst. Ik ken er zo'n paar: die komen er niet meer in, op geen enkele van mijn toplijsten. Als u elke dag op uw eigen stemlink klikt en u heeft zo'n 50 bezoekers die er eveneens op klikken kunt u maar 51 stemmen per dag halen. Er zijn er die het klaarspelen om per minuut zo'n 40 stemmen binnen te halen. Dat zijn valsspelers. Als moderator kunt u dezen verwijderen en als bezoeker kunt u dit melden aan de moderator.

 • Welke websites worden geweigerd?
  De valsspelers uiteraard alhoewel het soms een tijdje duurt vooraleer de moderator in de gaten heeft dat er een valsspeler aan het werk is.
  Ook veelal sexsites, racistische en illegale sites. Op een toplijst voor kinderen, of tuinieren, of genealogie enz..., daar horen geen sexsites in thuis. Deze laatsten hebben hun eigen toplijsten. En toch proberen ze steeds maar weer. Als moderator kunt u zonder pardon die sites verwijderen.

Naar de stembuttons >>>>

Hier vind je inlichtingen over toplijsten:

Toplijsten in elke categorie

 
 
   


 

 
   

Partners

 


 

 
   

Meer partners

 
   
Random  
 

Laatst aangepast op

 
   
   
Hosted by Myself   Promotietips Copyright