Add Free Content to your website

Free Content

 

Wat is Free Content?

Free content (of webcontent of gratis content) is informatie die u in uw website plaatst, gratis uiteraard. Het kan gaan om het weer op te zoeken, informatie over de beurs, nieuwsheadlines, sport, een horoscoop, weetjes of geschiedenis, recepten, enz... kortom alles wat uw bezoeker behaagt.
Deze informatie haalt u op een andere website die dat aanbiedt. De maker ervan schrijft zijn content in javascript (meestal) en past die dagelijks of wekelijks aan.

Deze contents worden meestal aangeboden als stukjes HTML, die u op uw pagina neerzet, daar waar hij moet staan. Het gemakkelijkst is om het in een kader (met onzichtbare rand) te plaatsen zodat u steeds weet waar de code staat (meestal ziet men alleen bij de preview de content).

Het is niet de bedoeling om ontelbaar veel contents op één pagina te plaatsen want door de bomen ziet uw bezoeker dan het bos niet meer. Aangepaste contents kan wel: vb. op een website over koken plaatst u dan een receptenbox waarin uw bezoeker kan zoeken naar een recept. Het weer kunt u op gelijk welke website plaatsen, of een zoekmachine, een horoscoop, e-cards, muziek, een leuke prent.

Het gebeurt dat contents niet meer (gratis) aangeboden worden. Kijk regelmatig uw website na om te zien of de content er nog altijd staat.

De meeste contents zijn Engelstalig, wij hebben er een paar voor u uitgezocht want sommigen zijn echte pareltjes. Wij hebben ook Belgische en Nederlandse contents op deze website geplaatst. Het staat u vrij deze contents te gebruiken.


Belgian Exchange