Promotietips

   Home | Toplijsten | Contact | Sitemap

 
 

Aanmelden bij een bannerexchange.

 
 • Je kan ook je website aanmelden bij een Bannerexchange. 
  Bannerexchange is een uitwisseling van banners. Je meldt je aan bij een bedrijf, kiest een loginname en een paswoord, geef je e-mailadres, het adres van je website en het adres van je banner (je banner moet wel al gepubliceerd zijn op je website). Dan krijg je een html-code die je op je pagina(s) plaatst, op welke plaats dan ook in het body-gedeelte. 
  Bij elke klik op je pagina wordt dan telkens een andere banner getoond van websites die ook bij dat ene bannerexchangebedrijf is aangesloten.
  De regels van de bannerexchange zijn voor elk bedrijf verschillend. Lees wel de voorwaarden en de regels. Bij sommigen is de verhouding 1:1 (voor elke banner dat op je website getoond is wordt je banner getoond op een andere website), bij anderen 10:9 (voor elke 10 banners wordt negen maal jouw banner getoond), ook nog 5:4, 4:3, 2:1.
  Na aanmelding krijg je dan een e-mail toegestuurd met je loginname en paswoord en ook de html-code. Bewaar dit e-mail goed zodat je opnieuw kunt inloggen wanneer je vb. een nieuwe banner wilt gebruiken.
  En als er iemand zich lid maakt van de bannerexchange door op je site te klikken krijg je meestal nog punten bij die omgezet kunnen worden in vertoningen van je banner.

 • Ga dikwijls na op de site van het bannerbedrijf of ze wel je punten omzetten in het tonen van je banner. En als ze dat niet doen kun je nog altijd een andere bannerexchange proberen.

 • Een goede banner hebben is een groot pluspunt. Wat is een goede banner? De smaken verschillen maar je banner moet toch de voornaamste onderwerpen van je website weergeven. Dat kan alleen bij een banner van 468 x 60 en in mindere mate bij een banner van 234 x 60. Op de kleinere banners kun je niet veel inlichtingen kwijt. Alleen als je niet veel plaats meer over hebt kun je voor een kleinere banner kiezen.
  Hier vind je sites waar je on-line een banner kunt maken, bannergenerators, blank banners en eveneens programma's waardoor je thuis een banner kunt maken.
  Een banner mag opvallen, doch wij raden af om al te flitsende banners te maken met felgekleurde letters. 

Hier vind je nuttige bannerexchanges:

 

 
 
Vorig artikel

Volgende artikel

   


 

 
   

Partners

 


 
   
   
   
Random  
 

Laatst aangepast op

 
   
   
Hosted by Myself   Promotietips Copyright